OPLEIDING PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Heb je de ambitie om te gaan werken en leren in de zorg? Dan is de opleiding pedagogisch medewerker zeker iets voor jou.

Dankzij deze opleiding ben je verzekerd van een mooie baan in de kinderopvang.

Heb je geen idee waar je moet beginnen of welke keuzes je moet maken om deze ambitie te verwezenlijken? Dan ben je bij ons op de juiste plek beland! Wij vertellen je graag meer over de opleiding kinderopvang, hoe je dit aanpakt en wat het jou oplevert.

Vraag een studiegids aan

Heb je interesse om de opleiding pedagogisch medewerker te volgen bij het NTI? Vraag direct en vrijblijvend een gratis studiegids aan.

Neem deel aan een proefles

Krijg een indruk van de opleiding pedagogisch medewerker bij het NTI. Je krijgt inzicht in de lesstof en kunt vragen maken en nakijken.

Gratis Studie advies

Vraag vrijblijvend een orienterend studieadvies gesprek aan over de inhoud en toelatingseisen van de NTI opleiding pedagogisch medewerker.

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Start hier een mooie carriére!

Volg een opleiding tot pedagogisch medewerker!

Maak eenvoudig de keuze voor een opleidingsvorm die bij je past. Zo maak jij je ambitie waar!

Als pedagogisch medewerker kan je aan de slag in een kinderdagverblijf of een buitenschoolse opvang.

MBO opleiding

De pedagogisch medewerker opleiding is een studie op MBO niveau.
Meer informatie >>

Studeer vanuit huis

Pas de opleiding kinderopvang eenvoudig aan naar jouw situatie.
Meer informatie >>

Beroeps Begeleidende Leerweg

Combineer werken en leren tijden het volgen van deze opleiding.
Meer informatie >>

Win informatie in

Maak een weloverwogen keuze voor een opleiding die bij jou past!
Meer informatie >>

Opleiding Pedagogiek

Zo gaat het in zijn werk!

Werk je graag met kinderen en geniet je ervan als ze zich bevinden in jouw omgeving? Dan is een SPW opleiding tot pedagogisch medewerker ongetwijfeld iets voor jou. Een opleiding in de kinderopvang leert jou namelijk om voor kinderen te zorgen..

Zo ontdek je tijdens deze opleiding hoe je kinderen de juiste aandacht geeft en wat nodig is voor een veilige omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ideaal natuurlijk als ouders allebei werken en ze een plek zoeken waar ze hun kleine kinderen naartoe kunnen brengen.

Opleiding pedagogisch medewerker

Waarom volg je de opleiding pedagogisch medewerker?

De meeste ouders hebben een baan en zijn niet in staat om fulltime voor hun kinderen te zorgen. Daarom brengen ze hun kind(eren) graag naar een veilige plek waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. De kinderopvang biedt deze plek en jij leert tijdens deze opleiding hoe je deze uitdagende baan vormgeeft. Ben je gek op kinderen en vind je het leuk om er dagelijks voor hen te zijn? Schrijf je dan vandaag nog in voor deze SPW opleiding bij het NTI.

Het volgen van een opleiding is leuk natuurlijk, maar je wilt ook weten wat het jou oplevert. Na het succesvol voltooien van een opleiding kinderopvang, kun je aan de slag in een kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf is er voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Het is ook een optie om een baan te vinden in de Buitenschoolse Opvang (BSO). Deze instellingen vangen kinderen op na schooltijd. Ambieer je een eigen onderneming? Ga dan als zelfstandig gastouder aan de slag.

Opleiding pedagogiek online volgen

Het is mogelijk om jezelf op te leiden tot pedagogisch medewerker. Dankzij de opleiding kinderopvang draag jij je steentje bij aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Een opleiding pedagogiek volg je eenvoudig bij het NTI. Dit opleidingsinstituut biedt de mogelijkheid om thuis te studeren en tegelijkertijd werkervaring op te doen in een kinderopvangverblijf. Binnen slechts enkele jaren heb jij je diploma op zak en kun jij je droom verwezenlijken!

Volg een gratis proefles

Ben je enthousiast over de mogelijkheden voor de opleiding pedagogisch medewerker? Bij NTI heb je de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvende proefles. Het aanvragen van een studiegids behoort tot de mogelijkheden. Ontvang je liever persoonlijk advies? Er zijn altijd studieadviseurs beschikbaar die je graag enthousiast te woord staan. Onthoud: je bent nooit te jong of te oud om je in te schrijven voor een opleiding pedagogisch medewerker!

*INFORMATIE

Opleiding Pedagogisch Medewerker

Maak vrijblijvend gebruik van de mogelijkheid om een studiegids, proefles of een persoonlijk studie advies aan te vragen. Via deze methode maak je een weloverwogen keuze voor een opleiding tot Pedagogisch medewerker die bij jouw situatie past.

Studieprogramma

Toelatingseisen

Stage mogelijkheden

Studieduur

Beroepsinformatie

Studiekosten

STUDIEGIDS AANVRAGENPROEFLES DOENSTUDIEADVIES AANVRAGEN